26 meçe në K1, Box dhe MMA, pjesmarrës nga Kosova, rajoni dhe Evropa

26 meçe në K1, Box dhe MMA, pjesmarrës nga Kosova, rajoni dhe Evropa

Të premtën në Ferizaj do të mbahet mbrëmje e sportit luftarak, do të zhvillohën 26 mece në tri kategori të ndryshme. Sportist të arteve marciale nga Kosova, rajoni dhe Evropa do të duelojnë në Pallatin e Sportit Bill Clinton për cmimet kryesore./21Media