Raportohet për të shtëna me armë në Rrugën UÇK në Prishtinë

Raportohet për të shtëna me armë në Rrugën UÇK në Prishtinë

Pak minuta  pas orës  22:00 raportohet për të shtëna me armë në Rrugën UÇK në Prishtinë.  Policia ka dalë në vendin e ngjarjes ndërkohë që nuk ka dhënë informacione rreth rastit si dhe se a ka të plagosur. P ër  infomracione shtesë rtv21.tv do të ju mbajë të informuar/ 21Media