15 janari të njihet si datë e masakrave serbe në Kosovë

15 janari të njihet si datë e masakrave serbe në Kosovë

Komisioni Ad-hoc për hartimin e Projekt-Rezolutës për gjenocidin, krimet kundër njerëzimit dhe krimet e luftës në Kosovë shqyrtoi draft-rezolutën. U kërkua që 15 janari të njihet si datë e masakrave serbe në Kosovë. Derisa, u vu theksi edhe tek krijimi i një Gjykate vendore që trajton çështjet e luftës./21Media