Nesër fillon festivali ndërkombëtar i monodramës

Loading...

Nesër fillon festivali ndërkombëtar i monodramës

Nga 17 deri më 21 qershor në Pejë do të mbahet edicioni i dhjetë i festivalit ndërkombëtar i monodramës “MonoAkt”. Ky festival i cili do të hapet nesër në Teatrin “Istref Begolli” në Pejë, do të prezantojë pesë monodrama nga pesë shtete dhe shtatë të tjera në kuadër të programit Monos Trip./21Media