Dita Ndërkombëtare e Teatrit

Dita Ndërkombëtare e Teatrit

Me shfaqje dhe mesazhe artistike të ndryshme sot shënohet në gjithë botën Dita Botërore e Teatrit. Por jo edhe në Kosovë, për të shënuar këtë ditë, drejtuesit e këtij institucioni  duket se u mjaftuan me një koktej rasti dhe me një poezi e monolog./21Media