Megjithatë, funksionon pa drejtor, pa këshill drejtues e pa siguri në punë

Megjithatë, funksionon pa drejtor, pa këshill drejtues e pa siguri në punë

Teatri i qytetit “Dodona” që një vit nuk ka drejtor, e nga muaji dhjetor i vitit të kaluar nuk ka as Këshill Drejtues. Rinovimi i bërë vitin e kaluar në këtë teatër, konsiderohet jo stabil dhe i rrezikshëm për aktorët. Punëtorët e këtij teatri kërkojnë që të bëhet zgjidhje për këto probleme. E drejtori për kulturë në Komunën e  Prishtinës Yll Rugova, thotë se këto janë prioritete./21Media