Vazhdon bashkëpunimi

Vazhdon bashkëpunimi

Federata e Futbollit e Kosovës dhe ajo e Basketbollit, kanë vazhduar bashkëpunimin me Bankën TEB e cila edhe më tej do të jetë sponsor i federatave të lartëcekura./21Media