Galeria Kombëtare ka organizuar konferencën regjionale dy ditore

Loading...

Galeria Kombëtare ka organizuar konferencën regjionale dy ditore

Në vazhdën e aktiviteteve në shënim të dhjetë vjetorit të pavarësisë së Kosovës, Galeria Kombëtare ka organizuar konferencën regjionale dy ditore me temë “Tejkalimi i kufijve dhe rinjohja përmes artit”. Në këtë konferencë të pranishmit prezantuan përvojën e tyre në promovimin e kulturës dhe artit kosovar si dhe sfidat që hasnin për të depërtuar jashtë kufijve. /21Media