Deri më tani vetëm një i arrestuar

Deri më tani vetëm një i arrestuar

Numri i të vrarëve në një qendër tregtare në Teksas raportohet të jetë rritur, pasi një person i armatosur ka shtunën në Walmart në El Paso në Teksas.

Zyra e kryetarit të bashkisë së El Paso ka konfirmuar për shumë të vrarë, ndërsa mediat raportojnë se janë rreth 20 të vrarë.

Këtu përveç të vrarëve shumë njerëz që ishin në Qendër tregtare nga paniku kanë ikur para se të arrinte policia ku kanë arrestuar një 21 vjeçar.

Spitali lokal njofton se 10 persona të tjerë janë plagosur rëndë, nga 22 sa janë lënduar gjithsej, në mesin e tyre janë edhe dy fëmijë të moshës 2 dhe 9 vjeçar.

Në atë kohë u mbyllën shumë lokale në qendrën tregtare, ndërsta, tani raportohet se nuk ka më rrezik./21Media