Disa nga to mund të shkaktojnë vdekje

Loading...

Disa nga to mund të shkaktojnë vdekje

Zhvillimi i mediave shoqërore ndikon shumë në jetën tonë. Tani secili mund ta ndajë idenë e tyre nëpërmjet internetit dhe mund të shkojë viralisht.

Edhe pse tendencat më moderne janë të padëmshme dhe krijohen vetëm për argëtim, disa prej tyre mund të shkaktojnë vdekje.

Më poshtë ju sjellim disa tendenca, që nuk duhet të provohen në jetën e përditshme./21Media

Sfida e zjarrit

Ngrënia e kaktusit

Loja e mbytjes

Sfida e gomës