Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës

Ka nisur seanca e Kuvendit të Kosovës

Në vazhdimin e seancës së Kuvendit u tërhoq nga rendi i ditës projektligji për arsimin e lartë, shkruan rtv21.tv

Pozita votoi pro tërheqjes së ketij projektligji, ndërsa opozita doli kundër dhe kështu ligji për arsimin e lartë u tërhoq nga rendi i ditës së Kuvendit.