Nesër fillon Festa e Bajramit

Loading...

Nesër fillon Festa e Bajramit

Me rastin e përfundimit të muajit të shenjtë të Ramazanit dhe në prag të Festës së Bajramit të Madh, myftiu i Kosovës, Naim Tërnava, uroi që interesimi për njëri-tjetrin të jetë vlerë e njerëzve edhe pas Ramazanit./21Media