E dëshmon edhe  me foto

E dëshmon edhe  me foto

Aktorja e njohur Teuta Krasniqi,  në imazhin e fundit të publikuar të vajzës së vogël Kaias e ka treguar se kujt i ngjan ajo. E ulur në prehrin e të atit Adonisit duke imituar mimikën e fytyrës së tij, vogëlushja duket se ka trashëguar shumë nga pamja e babait.

E këtë e thotë edhe vet aktorja , ‘Bëmë baba të të ngjaj ‘copy-pase’” , ka shkruar ajo poshtë fotos.

Kujtojmë se vajza e Teutës dhe Adonisit erdhi në jetë në tjetër të vitit të kaluar./21Media