Thaçi, ka kujtuar 2 korrikun e vitit 1990

Thaçi, ka kujtuar 2 korrikun e vitit 1990

Presidenti i vendit Hashim Thaçi, ka kujtuar 2 korrikun e vitit 1990, ditën kur delegatët e atëhershëm të Kuvendit të Kosovës, miratuan Deklaratën Kushtetuese të pavarësisë së Kosovës, e njohur si Deklarata e 2 Korrikut

Thaçi përmes Facebook-ut ka thënë se më 2 korrik 1990, Kosova kishte treguar se do të vendos vetë për fatin e saj dhe nuk do të durojë diskriminimin dhe represionin.

“E kujtojmë me respekt këtë datë, bashkë me gratë dhe burrat që kontribuan shumë për jetësimin e aspiratave tona”, shkruan Thaçi në Facebook.