Meta: Po i japim lamtumirën e fundit heroit të pashembullt të luftës për liri Haradinaj: Nuk ka të tjerë që kanë dhënë kaq shumë për të gjallë sa Baca Adem Ahmeti: Jeta e tij i ngjasoi qiririt që i bënë dritë kombit Abetare Demaçi: Kisha një baba qe e ndava me te gjithë shqiptarët

Meta: Po i japim lamtumirën e fundit heroit të pashembullt të luftës për liri
Haradinaj: Nuk ka të tjerë që kanë dhënë kaq shumë për të gjallë sa Baca Adem
Ahmeti: Jeta e tij i ngjasoi qiririt që i bënë dritë kombit
Abetare Demaçi: Kisha një baba qe e ndava me te gjithë shqiptarët

Ceremonia  komemorative  për nder  të  veprimtarit, Adem Demaçi, u mbajt në sheshin “Skënderbeu”, në Prishtinë.
Përfaqësuesit shtetëror dhe personalitete të shumta  nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, e qytetar të shumtë,  ishin të pranishëm në këtë ceremoni, për të nderuar jetën dhe veprën e veprimtarit Adem  Demaçi./21Media