“10-vjetori i pavarësisë ekonomike të Kosovës”

Loading...

“10-vjetori i pavarësisë ekonomike të Kosovës”

Është koha që shteti të mbushet me prodhime “Made in Kosova”! Kështu porositi Presidenti i Kosovës, Hashim Thaci, në konferencën e organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës, në kuadër të manifestimit për shënimin e 10 vjetorit të pavarësisë, ku janë shpalosur të arriturat dhe sfidat. Nga të pranishmit u tha po ashtu se Kosova ka shënuar progres në këtë dekadë të shtetndërtimit, por sfidat mbeten ende të mëdha./21Media