Sot “E ardhmja e dialogut Kosovë-Serbi”

Sot “E ardhmja e dialogut Kosovë-Serbi”

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi bashkë me përfaqësuesit e partive politike, shoqërisë civile dhe medias, do të marrë pjesë në tryezën “E ardhmja e dialogut Kosovë-Serbi”.

Tryeza është organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) dhe do të mbahet në njërin nga hotelet në Prishtinë.

Tryeza pritet të fillojë nga ora 17:20./21Media