Rasti i fajdes

Rasti i fajdes

Presidenti Hashim Thaçi komentoi rastin e fajdes dhe videot në të cilat përmendet emri i kyeparlamentarit Kadri Veseli.   Presidenti Thaçi  tha se Kadri  Veseli është vetëm viktimë e këtij maskarallëku.