Eksportet kosovare 

Loading...

Eksportet kosovare 

Institucionet e vendit do të jenë pranë bizneseve kosovare, premtoi presidenti Hashim Thaçi, gjatë vizitës në fabrikën e plastikës “Kivo” në Kaçanik. Tha se kjo fabrikë është shembull për eksport në vendet ndërkombëtare dhe modeli i mirë i biznesit privat./21Media