Energjetika dhe minierat sektorë të rëndësishme për investitorët e huaj

Energjetika dhe minierat sektorë të rëndësishme për investitorët e huaj

Republika e Kosovës po ndërton marrëdhënie speciale me SHBA-të jo vetëm politike,  diplomatike dhe ushtarake,  por edhe ekonomike. Kështu i ka thënë korrespondentit tonë në Halil Mula,  Presidenti  Hashim Thaçi gjatë Forumit Ekonomik Ndërkombëtar në Majami.  Në këtë intervistë Presidenti Thaçi flet edhe për rëndësinë e investimeve amerikane për zhvillimin ekonomik  të vendit por edhe për çështjen e demarkacionit dhe të transformimit të FSK-së./21Media