Thaçi priti Vitin e Ri me pjesëtarë të FSK-së.-Rama: do t’i kryejmë të gjitha detyrat dhe obligimet

Thaçi priti Vitin e Ri me pjesëtarë të FSK-së.-Rama: do t’i kryejmë të gjitha detyrat dhe obligimet

Ndërrimin e motmoteve, presidenti Hashim Thaçi e priti në kazermën “Adem Jashari” të Forcës së Sigurisë së Kosovës. Komandanti suprem i FSK-së, Hashim Thaçi, ushtrinë e quajti nder për vendin. Tha se kur të tjerët festojnë, ushtarët po i mbrojnë kufijtë e vendit.