Endriti publikoi fotografi të presidentit

Endriti publikoi fotografi të presidentit

Djali i presidentit të Kosovës, Endrit Thaçi shumë shpesh zë vend në mediat rozë lidhur për jetën e tij private, me ç’rast u përfol e komentua për lidhje të mundshme dashurie.

Endriti shpeshherë në rrjetet sociale publikon imazhe nga përditshmëria, qoftë vetëm apo me prindërit. Kur jemi te këta të fundit, Endriti sot publikoi një imazh të babait të tij, i cili shihet se në këllëfn e telefonit Thaçi mban logon e UÇK-së.

Kujtojmë që, Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi është i martuar me Lumnijen që disa dekada dhe nga martesa kanë djalin Endritin./21Media