Presidenti Thaçi flet për arritjen e një marrëveshje përfundimtare Kosovë-Serbi

Presidenti Thaçi flet për arritjen e një marrëveshje përfundimtare Kosovë-Serbi

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi në një intervistë për Zërin e Amerikës tha se pa definim të kufijve midis Kosovës dhe Serbisë nuk mund të ketë njohje reciproke.

Ai tha se marrëveshja, e cila pritet të arrihet do të jetë gjithëpërfshirëse dhe e cila do të rezultoi me njohje reciproke!

Presidenti Thaçi foli edhe për taksen e Kosoves vene produkteve serbe.