20-vjetori i themelimit të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike

20-vjetori i themelimit të Akademisë së Kosovës për Siguri Publike

Akademia e Kosovës për Siguri Publike, shënoi 20 vjetorin e themelimit. Me këtë rast u tha se për 20 vjet Akademia  është rritur dhe është bërë ofruesi kryesor i trajnimeve profesionale për Policinë e Kosovës, Shërbimin korrektues, Doganën dhe  Inspektoratin policor të Kosovës./21Media