Thaçi: Dialogu i kontribuon pajtimit Kosovë-Serbi

Thaçi: Dialogu i kontribuon pajtimit Kosovë-Serbi

Sot në Bruksel është mbajtur takimi midis presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe atij të Serbisë Aleksandër Vuciq me ndërmjetësimin e BE-së. Sipas palëve të përfshira në këtë takim, ata janë marrë vesh për një fazë të re të dialogut ndërmjet dy vendeve për normalizim dhe pajtim, duke vendosur kështu që ekipet përkatëse të fillojnë të punojnë për përgatitjen e fazës së re të dialogut./21Media