Veseli: Lufta kundër krimit i hapë perspektivën vendit Haradinaj: Qalaj: Zotohemi për përkushtimin në sigurimin dhe zbatimin e ligjeve Kosnet: Policia në bashkësi e kthen çdo polic në reagues

Veseli: Lufta kundër krimit i hapë perspektivën vendit Haradinaj:
Qalaj: Zotohemi për përkushtimin në sigurimin dhe zbatimin e ligjeve
Kosnet: Policia në bashkësi e kthen çdo polic në reagues

20 vjetori i themelimit të Policisë së Kosovës mblodhi të gjithë përfaqësuesit institucional  të cilët vlerësuan lartë punën e këtij institucioni, që konsiderohet si më i besueshëm në vend./21Media