Zgjedhjet në Maqedoni

Zgjedhjet në Maqedoni

Kreu i partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi, deklaroi se koalcioni trepalësh nuk mund të ndodh, duke i quajtur ‘kopuk’ liderët e këtyre partive.

Ai tha se liderët e partive tjera po mundohen që nëpërmes koalcionit të sigurojnë mandatin e deputetit për vete. Pohoi se lufta e vërtetë në këto zgjedhje do të jetë në mes PDSH-së dhe BDI-së.

Ai poashtu u shpreh i bindur se kjo luftë do të fitohet nga Partia Demokratike Shqiptare./21Media