”Kjo festë dhe këto ditë të shpresës, dashurisë dhe mirëkuptimit, uroj t’ju gjejnë mes njerëzve tuaj të dashur, familjeve tuaja“

”Kjo festë dhe këto ditë të shpresës, dashurisë dhe mirëkuptimit, uroj t’ju gjejnë mes njerëzve tuaj të dashur, familjeve tuaja“

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, me rastin e Festës së Pashkëve, i ka uruar besimtarët e krishterë.

“Të gjithë besimtarëve të krishterë, urime të përzemërta për festën e Pashkëve. Kjo festë dhe këto ditë të shpresës, dashurisë dhe mirëkuptimit, uroj t’ju gjejnë mes njerëzve tuaj të dashur, familjeve tuaja, me gëzime dhe shumë të mira për juve. Gëzuar për shumë vjet Pashkët!” ka shkruar Thaçi në Facebook.

Ndryshe, krerë të lartë të vendit sot kanë uruar besimtarët e krishterë.