Të vlerësuar e të respektuar mund të kemi fëmijë me mendje të hapur

Të vlerësuar e të respektuar mund të kemi fëmijë me mendje të hapur

Vetëm duke qenë të vlerësuar dhe të respektuar mund të kemi fëmijë me mendje të hapur dhe të gatshëm për ta përfaqësuar veten dhe vendin denjësisht. Ky ishte mesazhi që u dha në debatin për të drejtat e njeriut të organizuar nga shkolla,”Emin Duraku” në Prishtinë./21Media