Përplasje mes Këshillit Drejtues dhe Menaxhmentit të Teatrit Kombëtar

Loading...

Përplasje mes Këshillit Drejtues dhe Menaxhmentit të Teatrit Kombëtar

Organet drejtuese të Teatrit kombëtar të Kosovës, Këshilli Drejtues dhe menaxhmenti i këtij institucioni duket se kanë mos pajtueshmëri të shumta. Kjo u shfaq pas mbledhjes së fundit për programin e Tetarit për vitin 2018. Akuza e kundër akuza nga të dyja palët./21Media