Ndërrimi i pelenave më nuk duhet të jetë vetëm detyrë obligative e nënave por edhe e baballarëve

Ndërrimi i pelenave më nuk duhet të jetë vetëm detyrë obligative e nënave por edhe e baballarëve

New York si një ndër metropolët e parë në SHBA ka paisur gjithë toaletët publik të meshkujve me tavolinat për ndërrimin e pelenave tek bebet.

Kryetari i Bashkisë së New York, Bill de Blasio deklaron se është një hap i madh edhe pse ligji ishte aprovuar në kohën e qeverisjes së Barack Obama.

Ndërrimi i pelenave më nuk duhet të jetë vetëm detyrë obligative e nënave por edhe e baballarëve prandaj ky ndryshim i ligjit dhe vendosja e tavolinave përkatëse edhe tek toaletet publike të meshkujve deklaron Bill de Biasi, Kryetar i New York./21Media