Aktorja Jennifer Lawrence në shok

Aktorja Jennifer Lawrence në shok

Jennifer Lawrence ka deklaruar se është shumë e pikëlluar, pasi njëri nga miqtë e saj ka kryer vetëvrasje.

Clay Adler, yll i MTV reality, ishte në rrugë për xhirim në shkretëtirë me miqtë, kur bëri vetëvrasje.

27-vjeçari, i cili luajti në dy sezone në Newport Harbor: Real Orange County, kishte njohur Jennifer për vite të tëra.

“Jam shumë e pikëlluar pasi që e mbaj mend si njeri të butë dhe nuk dëshiroj që një gjë e tillë t’i ndodhë dikujt”, ka thënë Lawrence.