Goar Avetisyan është artiste e njohur në botën e grimit

Loading...

Goar Avetisyan është artiste e njohur në botën e grimit

Ajo ka publikuar në rrjetin social Instagram, imazhe të shumta ku ka treguar transformimet që i ka bërë modeleve të cilat i ka ndryshuar përtej njohjes.

Ndonjëherë gratë që kanë nevojë për diçka më shumë se vetëm kozmetikë përdorin shërbimet e saj. Ato nuk kanë besim të mjaftueshëm në vetvete për të kapërcyer disa sfida, dhe Goar, si një mjek e mirë, i ndihmon ato të mbajnë shpatullat e tyre dhe të pranojnë se kush janë me të vërtetë. Kjo është rruga drejt suksesit.

Nëse jeni akoma pak skeptik, përgjigjja është në fotot më poshtë./21Media