Punë mahnitëse

Punë mahnitëse

Cosplayers si artistë të tjerë kanë një kurbë mësimi që duhet të kalojnë në qoftë se duan të arrijnë madhështinë, por duket se Justyna Sosnoëska ka gjetur një tjetër rrugë.

Kombinimi i përkushtimit dhe talentit të saj të pabesueshëm e ka lejuar atë të arrijë rezultate mahnitëse në vetëm 3 vjet.

Sosenka ka një shkallë të Arkitekturës së Peizazhit dhe interesi i saj për përbërjen SFX filloi në vitin 2014, si një hobi. Ajo shpejt ka evoluar në diçka shumë më të madhe. “Unë u dashurova me atë që bëj”, shkruan Sosenka, transmeton rtv21.tv.

Ajo gjithashtu mendon se ka mësuar shumë gjëra përgjatë rrugës: “Nga metoda të ndryshme teknike të hartimit të imazheve të personazheve në forcimin e tipareve të caktuara të personalitetit si durimi, saktësia, suksesi në ndjekje të qëllimit”. Kjo përfundimisht e udhëhoqi atë për të provuar dhe në këtë fushë kuptuan potencialin e saj të vërtetë.

Nga sfidat e thjeshta, të realizuara akoma 30 minutëshe, për të kostumeve të trupit të plotë të ndërlikuar, Sosenka nuk ka frikë të provojë gjëra të reja ose të portretizojë një numër të madh karakteresh./21Media