Transformime mahnitëse

Loading...

Transformime mahnitëse

Ne ende nuk e kemi kuptuar se si të udhëtojmë në një univers paralel, por është shpikur tashmë një gjë tjetër më e mirë, FaceApp. Duke përdorur këtë program, dikush ka transformuar aktorët në gra, duke zbuluar se si këta njerëz të famshëm do të dukeshin sikur të kishin lindur me dy kromozome X.

Këto transformime dolën online dhe njerëzit mbetën të habitur, shkruan rtv21.tv.

Nëse dëshironi më shumë ndryshime gjinore, shikoni programin e famshëm FaceApp./21Media