Java Evropiane e Mobilitetit

 Java Evropiane e Mobilitetit

Në kuadër të Javës Evropiane të Mobilitetit, kolegji “Tempulli” organizoi një tryezë me temën “Ecja, çiklizmi dhe transporti urban”. Në këtë tryezë u tha se duhet të punohet më shumë në krijimin e shtigjeve të reja për çiklizëm dhe hapësirës për ecje në Prishtinë, ndërsa për trafikun urban u theksua se është vendosur në binarët e duhur./21Media