Stoner: Ndërlidhja sociale është pjesë kyçe për pajtimin në Kosovë

Loading...

Stoner: Ndërlidhja sociale është pjesë kyçe për pajtimin në Kosovë

Pas punëtorisë dy ditore të fotografisë për trashëgiminë kulturore me nxënësit shqiptarë dhe serbë puna e tyre u pasqyrua sot me ekspozitën ” Të rinjtë për trashëgiminë”. Kjo ekspozitë është pjesë e programit “Promovimi i integrimit social dhe pajtimit në Kosovë”./21Media