Elezi: Më 25 shkurt përmbyllet certifikimi i kandidatëve

 Elezi: Më 25 shkurt përmbyllet certifikimi i kandidatëve

Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve kanë aplikuar tre kandidatë për kryetar të komunës së Podujevës, nga tri subjekte politike VV, LDK dhe PDK. Në KQZ thonë se më 25 shkurt do të përmbyllet  procesi i certifikimit. Afati për aplikim të subjekteve politike  përfundoi dje.(Teksti- Valmira HOTI, kamera- Fatos VESELI/21Media