Mësohuni se si ta transferoni dijen

Mësohuni se si ta transferoni dijen

Elon Musk është miliarderi që është në krye të katër kompanive multi-miliardëshe ndonëse është vetëm në të 40-tat e tij.

Ai lansoi kompaninë SpaceX – një kompani private që dridhi industrinë e hapësirës – dhe më 2002 formoi kompaninë Tesla – një kompani automobilësh elektrikë.

Por, manjati Michael Simmons, pasi që hulumtoi jetën dhe ekspertizën e Musk, tha që aftësitë e afrikano-jugorit, ndonëse janë “të pabesueshme”, nuk është se janë të paarritshme.

Ai madje ka nxjerrë 3 këshilla kryesore nga jeta e miliarderit Musk, që duhet ndjekur, nëse duam ta gjejmë rrugën e suksesit:

Fokusohuni në më shumë se një fushë

Mësohuni se si ta transferoni dijen

Eksploroni dhe rikonstruktoni