Çka shihni mundoheni ta bëni, por gati çdoherë dështoni!

Loading...

Çka shihni mundoheni ta bëni, por gati çdoherë dështoni!

Kur vjen puna te moda, ne shpesh shikojmë Instagramin për frymëzim: është plot me fotografi të djemve dhe vajzave të rinj në veshje të ndryshme.

Stilet e tyre gjithmonë duken aq të thjeshta dhe të lehta për t’u arritur. Por, në realitet, shpesh ka vështirësi të pakapërcyeshme që ju pengojnë të arrini rezultatet e dëshiruara.

Më poshtë ju sjellim disa shembuj që tregojnë se modeli i Instagram-it shpesh është krejtësisht i papajtueshëm me realitetin./21Media

Xhinset në modë për formë luksoze të trupit

Kur doni të dukeni si të rinjtë e sotëm

Një cirk elegant me ndryshime të papritura

Çfarë fotografish të pabesueshme në plazh!

Disa tendenca zgjasin një jetë

Një konturim i vogël është gjithmonë i mirë

Flokët e stilit të hundës. Nuk ka koment!