Ndonëse disa prej tyre janë argëtuese, ato nuk duhen të provohen

Ndonëse disa prej tyre janë argëtuese, ato nuk duhen të provohen

Zhvillimi i mediave shoqërore ndikon shumë në jetën tonë. Tani secili mund ta ndajë idenë e tyre nëpërmjet internetit dhe mund të shikojë viralisht.

Edhe pse tendencat më moderne janë të padëmshme dhe krijohen vetëm për argëtim, disa prej tyre mund të shkaktojnë vdekje.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi që tregojnë që definitivisht nuk duhet t’i provoni./21Media

Sfida e zjarrit

Njerëzit si shtroje të dërrasave

Ngrënia e kaktusit

Sfida e gomës

Loja e mbytjes