Fustanet që janë të inspiruara nga princeshat e përrallave

Fustanet që janë të inspiruara nga princeshat e përrallave

Po hyjmë në sezonën e dasmave dhe ahengjeve familjare, ku prezenca në to këkron një përkushtim të veçantë në dukje.

Pa dyshim që dëshira juaj është që të dukeni si princeshë. E për tu dukur e tillë duhet të inspiroheni nga ato. Fustanet të cilat janë të dizajnuar duke u frymëzuar nga fustanet e princeshave të Disneyt do të jenë zgjidhja më e mirë për këtë sezonë./21Media

Aurora

AuroraBella

Bella

Cinderella

Cinderella

Elsa

Elsa

Rapnuzel

Rapunzel

Tiana

Tiana