Gabimet e tilla e dëmtojnë shumë lëkurën

Gabimet e tilla e dëmtojnë shumë lëkurën

Në kërkim të lëkurës së përsosur dhe të bukur, ne kemi vendosur një rutinë skincare dhe përpiqemi ta ndjekim me përkushtim. Ndërsa kemi vetëm synimet më të mira kur planifikojmë regjimin tonë, ne ndonjëherë sabotojmë lëkurën tonë pa e ditur fare.

Sipas disa dermatologëve, shumë gra nuk e lagështojnë lëkurën çdo ditë. Mungesa e lagështirës jo vetëm që do të çojë në zhvillimin e më shumë rrudhave, por gjithashtu mund të shkaktojë puçrra në fytyë.

Më poshtë ju sjellim disa gabime, të cilat vazhdimisht e dëmtojnë lëkurën./21Media

Pastroni grimin

Aplikoni tonerë pas pastrimit

Mos e ndryshoni rregullisht jastëkun