Trumpi i premton Maguire-it pozitë në administratë

Trumpi i premton Maguire-it pozitë në administratë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump, e ka emëruar Richard Grenell-in si drejtor në detyrë të Inteligjencës Kombëtare në Washington.

Trump ka emëruar  Drejtor në detyrë të Inteligjencës Kombëtare, Richard Grenell.

Emërimin e ambasadorit të SHBA-ve në Gjermani dhe Emisarin për Kosovën në krye të Inteligjencës, Trump e bëri të ditur nëpërmjet Twitter-it.

Kam kënaqësinë të lajmërojë që Ambasadori shumë i respektuar në Gjermani, Richard Grenell do të jetë drejtor në detyrë të Inteligjencës Kombëtare. Rick e ka prezantuar vendin tonë jashtëzakonisht mirë dhe po shikojë mundësinë që të punojë më të. Dua ta falënderoj Joe Maguire për punën e mrekullueshme që ka bërë dhe ne do të punojmë edhe me atë, ndoshta në një pozitë tjetër brenda administratës!”, shkroi presidenti amerikan.

Grenell e mori këtë pozitë nga Joseph Maguire, i cili ka shërbyer si shef i Inteligjencës Kombëtare pas dorëheqjes nga kjo pozitë verën e kaluar te Dan Coats, një ish senator republikan nga Indiana./21Media