Pas anulimit të bisedimeve me talibanët

Pas anulimit të bisedimeve me talibanët

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Donald Trump deklaroi nga Pentagoni, në një ceremoni në përkujtim të viktimave të 11 shtatorit, se kishte anuluar bisedimet e paqes me talebanët, pas sulmeve me të cilat ata donin të tregonin forcën e tyre.

“Përkundrazi ata treguan dobësinë e tyre dhe në 4 ditët e fundit ne i goditëm si asnjëherë më parë”, theksoi ai.

“Ju premtoj se do të marrë një përgjigje të paparë kushdo që sulmon SHBA-në”, deklaroi Trump.