Trump fajëson mediat për lajme të rreme

Trump fajëson mediat për lajme të rreme

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, konsideron mediat përgjegjëse për sulmet në Ohio dhe Teksas ku u vranë 47 njerëz.

Pas të shtënave vdekjeprurëse të shtunën, Trump fajëson mediat për lajme të rreme duke krijuar kështu një atmosfere urrejtjeje në vend. Ai shton se janë media që duhet të jenë përgjegjëse për sigurinë publike.

Presidenti i SHBA-së ka deklaruar më parë se beson që kontrollet për të blerë armë janë gjithashtu një nga shkaqet e rritjes së numrit të sulmeve.