Nëse nuk doni të harxhoni shumë kohë para pasqyrës, mësoni këto sekrete të vogla

Loading...

Nëse nuk doni të harxhoni shumë kohë para pasqyrës, mësoni këto sekrete të vogla

Gratë harxhojnë afërsisht 335 orë gjatë vitit në paraqitjen e tyre. Kjo do të thotë se vajzat i harxhojnë 2 javë të plota të vitit duke vendosur grim dhe duke rregulluar veten. Por, kjo kohë mund të reduktohet lehtë me disa truqe të vogla, transmeton rtv21.tv

Do të ju sjellim disa sekrete të vogla të cilat do të ju ndihmojnë atyre që kanë kohë mjaftueshëm, por thjesht ndihen shumë dembele për t’i vizatuar vijat perfekte në sytë e tyre.

Përdorni lugë për sy

Një grim i shpejtë

Mos harroni, sytë janë të parët

/21Media