Rezultatet janë mahnitëse

Loading...

Rezultatet janë mahnitëse

Nëse ende nuk e keni zotëruar punën e një aparati fotografik, truqet e thjeshta të fotografisë mund t’ju ndihmojnë shumë. Kohët e fundit, fotografja Mathias Fast ka ndarë disa truqe si të përmirësojë portretet e dasmës duke shtuar reflektime dhe do të mund t’i shkrepte çdo fillestar, shkruan rtv21.tv.

Sekreti është i thjeshtë. Një ekran telefoni. Duke e përdorur atë si një sipërfaqe reflektuese, njerëzit lehtë mund të heqin qafe elementët e padëshiruar që hyjnë në kornizë ose shtojnë intrigën në një përbërje të thjeshtë.

Kjo do të përmirësojë shumë aftësitë tuaja të fotografisë në më pak se 3 minuta./21Media