Zejna: Gazetarët janë të rrezikuar të raportojnë ndaj personave të fuqishëm

Loading...

Zejna: Gazetarët janë të rrezikuar të raportojnë ndaj personave të fuqishëm

Sulmet dhe kërcënimet ndaj gazetarëve ishin shkas për një tryezë në të ciëln u diskutua për hapat institucionalë që po ndërmerren në zbulimin dhe ndjekjen penale të personave që kërcënojnë apo sulmojnë gazetarët gjatë kryerjes së punës së tyre.

Asociacioni i Gazetarëve vuri në pah se në Kosovë gjatë vitit 2017 janë regjistruar 38 raste të sulmeve dhe kërcënimeve të gazetarëve./21Media