Studiues dhe shkrimtarë për poezinë dhe prozën e tij

Studiues dhe shkrimtarë për poezinë dhe prozën e tij

Në Prishtinë u mbajt tryezë me temë: “Agim Gjakova në letrat shqipe”. Studiues dhe shkrimtarë u ndalën në aspekte të ndryshme të krijimtarisë së Agim Gjakovës në poezi dhe në prozë./21Media